AARTSENGEL GABRIEL EN DE SAMENLEVING; AANDACHT VOOR LIEFDEVOLLE INTEGERE COMMUNICATIE

Daar was die dan! De aartsengel Gabriel! Hij gaf Maria de boodschap dat ze een hele liefdevolle stralende zoon zou krijgen. In de bijbel zijn meerdere verwijzingen naar engelen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de engelen die aan de herders verschenen zouden zijn, zoals gezongen wordt in het kerstlied ‘De herdertjes lagen bij nachten’.

Niet alleen in de christelijke traditie wordt er naar engelen verwezen. Dit gebeurt bijvoorbeeld ook binnen het jodendom en de islam. Ook buiten religies om zijn er vele verwijzingen naar engelervaringen te vinden. Er kan denk ik van engelen gezegd worden dat ze geloofsovertuigingen overstijgen. Ze zijn bereid om iedereen een steuntje in de rug te geven. Gelukkig maar!

Hoewel engelen over het algemeen vaak worden gezien als boodschappers van de Bron van alles, wordt de aartsengel Gabriel vaak specifiek gezien als de boodschapper engel. Hij/zij wordt ook gezien als de engel van de communicatie en van creatieve projecten. Je kunt de engel gerust vragen om je te helpen om integer en liefdevol te communiceren – om je uit te drukken met helderheid, kracht en natuurlijk met liefde!

Stel je nu voor hoe de samenleving zou zijn als ieder individu in de samenleving (inclusief iedereen werkzaam in de media) dit zou doen. Zou het niet een prachtige schitterende samenleving zijn? Ik noem dit een Spirituele Samenleving!

We kunnen nu de aartsengel Gabriel om hulp vragen om dit te bewerkstelligen.

Copyright © Marlon Wong-Sioe 2019

Zie voor meer informatie: www.marlonwongsioe.com


Twitter Facebook LinkedIn VolgenDE DRIE KENMERKEN VAN EEN MAATSCHAPPIJ OP WEG NAAR VERLICHTING

ZEVEN DAGEN VAN ROUW: GRAVEN IN DE AARDE OPZOEK NAAR SPIRITUEEL GOUD

AARTSENGEL METATRON EN DE SAMENLEVING: EEN HEMEL OP AARDE ERVAREN

DE KERSTSAMENLEVING: KOMT ALLEN TEZAMEN

DE OPGESTEGEN MEESTER JESHUA EN DE MAATSCHAPPIJ: MEER AANDACHT VOOR UNIVERSELE LIEFDE