Boek recensies

Dag beste mensen,

Hier een paar mooie boekrecensies die ik heb gehad. Onlangs is o.a. de cover van mijn boek heel iets aangepast. :) Deze is nu nog meer in mijn smaak. :)

“Wow, Marlon Wong-Sioe, jouw boek is nu al in het eerste hoofdstuk inspirerend en meer.”

Door: Liza de Boer

“Liefdevol en wijs”

Door: Hagar Rooijackers, Lijsttrekker GroenLinks Brabant

"Vrede in de wereld is te creëren. En het is niet ver weg. De meeste mensen verlangen ernaar en zijn bereid eraan mee te werken. Als ze maar wisten hoe! In elke maatschappij en met elke maatschappelijke verandering zijn er verschillende rollen te vervullen. We hebben doeners nodig, aanmoedigers, mensen die zich om anderen bekommeren. En om positieve verandering te laten ontspringen hebben we allereerst visionairs nodig. Mensen die beelden schetsen van hoe zo’n fijne maatschappij er dan uit komt te zien. Zo’n visionair is Marlon Wong Sioe. Met zijn 31 jaar levert hij een boek dat vol heldere denkbeelden zit en waar we onze inspiratie uit kunnen halen voor het creëren van een vredevolle en spirituele maatschappij. Een maatschappij waarin we met hart en ziel samenwerken en om elkaar geven. Waar we elkaar de hand reiken en elkaars kwaliteiten tevoorschijn weten te halen. Omdat er veiligheid heerst en omdat er gestreefd wordt naar harmonie."

Door: Mireille Mettes, natuurgeneeskundige, onderwijskundige en schrijfster van onder andere de MIR-Methode

'Een spirituele samenleving' is vind ik heel goed geschreven. Marlons schrijfstijl spreekt me zeer aan - gewoon heel fijn om weg te lezen. Gisteren werd ik wel geraakt door het stukje over de oneindigheid van de Ziel. En voor de rest komt wat Marlon schrijft gewoon één op één met mijn eigen wereldbeeld overeen, dus heel fijn dat hij deze ideeën in Nederland verder verspreidt.”

Door: Anoniem persoon

"Terwijl ik wandelend door de hoofdstukken ga, diep in gedachten over een spirituele samenleving, borrelt het aloude 'hoop, geloof en liefde' naar boven en ik voel me geïnspireerd. Het boek geeft deze drie simpele woorden een extra dimensie, een verdieping in de ruimste zin. Ik voel me nederig en groots tegelijk. Ik besef nu nóg meer dat er altijd hoop is op een betere samenleving, en dat ik dit elke dag, elk uur, elke minuut en elke seconde, mag kiezen door erin te geloven en in volledige liefde mijn eigen inbreng te leveren. En dat ieders inbreng even groots is, ook al lijkt het soms klein. Dat ik fouten mag maken en tóch de liefde mag blijven voelen die er altijd is en altijd zal zijn. Hoop, geloof en liefde!"

Door: Mandy Struijk-Westlake, healer/reader, sjamanistische levenslessen

“Bij de eerste bladzijde stroomde de waterlanders al.............je boek gaat iets moois voor mij betekenen, ik voel het......”

Door: Huub K.

"Het is de vriendelijke en open toon die maakt dat 'Een Spirituele Samenleving' ondanks zijn lengte zeer gemakkelijk leest. Marlon Wong-Sioe brengt stof alsof het al de gedachten van de lezer is. Door te delen wat hij zelf denkt en hoe hij tot zijn redenaties is gekomen, zorgt hij ervoor dat het materiaal een verlengde van de gedachte van de lezer is geworden. Ook de logische opbouw van het betoog en de kleine paragrafen zorgen ervoor dat het leesgemak voorop staat. Overzichtelijkheid siert het geheel los van de inhoud. Die inhoud heeft echter een zeer grote maatschappelijke relevantie en dat maakt de inhoud zowel geschikt voor lezers die zoeken naar spirituele context als ook voor een algemener publiek. Het is een boek dat velen de ogen kan openen en ontwikkeling stimuleert!"

Door: Uitgeverij Boekscout

https://www.facebook.com/pg/writermarlonwongsioe

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Boek recensies

DE DRIE KENMERKEN VAN EEN MAATSCHAPPIJ OP WEG NAAR VERLICHTING

ZEVEN DAGEN VAN ROUW: GRAVEN IN DE AARDE OPZOEK NAAR SPIRITUEEL GOUD

AARTSENGEL METATRON EN DE SAMENLEVING: EEN HEMEL OP AARDE ERVAREN

DE KERSTSAMENLEVING: KOMT ALLEN TEZAMEN

DE OPGESTEGEN MEESTER JESHUA EN DE MAATSCHAPPIJ: MEER AANDACHT VOOR UNIVERSELE LIEFDE