ONZE GEZAMENLIJKE BEHOEFTES!

We doen er goed aan om als mensheid te erkennen dat we gezamenlijke behoeftes hebben. We hebben allemaal behoefte aan voldoende frisse lucht, schoon drinkwater, gezonde voeding, zonlicht, bewegingsruimte, de vrijheid om sociale contacten aan te gaan met wie we graag contact hebben, en de middelen om ons creatief uit te drukken op een manier die bij ons past. Allemaal voelen we ons graag veilig en hebben we graag toegang tot optimale zorg.

Mensen hebben angsten dat hun behoeftes niet vervuld worden. In plaats van hun angsten zoveel mogelijk los te laten is het vaak zo dat mensen denken dat ze moeten vechten om te krijgen wat ze willen. De wereld waarnemend met angst gaan ze ervan uit dat er overal tekorten zijn. Dat er niet genoeg is voor iedereen. Als angst wordt losgelaten komen we steeds meer tot het besef dat er wel genoeg is voor iedereen. Zolang:

  1. energie, grondstoffen en de daaruit gemaakte producten eerlijk verdeeld worden;
  2. energie op een duurzame wijze wordt opgewekt en grondstoffen op een zo duurzaam mogelijke wijze wordt gedolven en verwerkt;
  3. er zo min mogelijk wordt verspild.

In plaats van met elkaar het gevecht aan te gaan, kunnen we samenwerken aan het verwerken van onze angsten. We doen er goed aan ons, waar er sprake is van onenigheid, te herinneren dat we allemaal mensen zijn. We hebben allemaal soortgelijke behoeftes. Als we willen dat onze behoeftes vervuld worden, doen we er verstandig aan anderen te helpen hun behoeftes te vervullen. Als de behoeftes van mensen niet vervuld worden dan leidt dit (zeker op de langere termijn) tot narigheid. Niemand heeft hier baat bij. Wapenhandelaren denken misschien dat ze baat hebben bij conflicten, maar ze ‘verkopen hun Ziel’.

Naast het erkennen van gezamenlijke behoeftes, is het belangrijk ons gezamenlijke Licht te erkennen. In het erkennen hiervan, onze kernbehoefte, ligt het zaad van de vervulling van elke wereldse behoefte.

Laten we naast onze gezamenlijke menselijkheid en de behoeftes die samengaan met het mens zijn, het Licht erkennen dat we delen. Waar we allemaal op een unieke wijze uiting aan geven. Als lampionnetjes aan een prachtige hemel. Ieder van ons is waardevol. Het is door het erkennen van ieders unieke Licht, het ene niet meer bijzonder dan het andere, dat ieders behoeftes vervuld worden. Laten we ervoor kiezen ons unieke bijzondere Licht er te laten zijn. Een Regenboog van Liefde zal de wereld veranderen.

We zijn als lampionnetjes die stralen aan de hemel
Een grenzeloze hemel
We stralen steeds in pracht
In zoveel mooie kleuren
Duizenden mooie tinten
Ik vind jou aan de hemel
En vind mij in jouw pracht
Jouw pracht die is van mij
Mijn pracht die is van jou
Gezamenlijk we stralen
In’ t groot indigoblauw

Door: Marlon Wong-Sioe

www.marlonwongsioe.com


Twitter Facebook LinkedIn VolgenDE DRIE KENMERKEN VAN EEN MAATSCHAPPIJ OP WEG NAAR VERLICHTING

ZEVEN DAGEN VAN ROUW: GRAVEN IN DE AARDE OPZOEK NAAR SPIRITUEEL GOUD

AARTSENGEL METATRON EN DE SAMENLEVING: EEN HEMEL OP AARDE ERVAREN

DE KERSTSAMENLEVING: KOMT ALLEN TEZAMEN

DE OPGESTEGEN MEESTER JESHUA EN DE MAATSCHAPPIJ: MEER AANDACHT VOOR UNIVERSELE LIEFDE